Holiday Home "Het Rieten Dak"

!!! NIET MEER TE HUUR / NO LONGER FOR RENT!!!

Temidden van prachtige natuurgebieden als De Hondsrug, Nationaal Park Drentse Aa en de boswachterijen van Gieten, Borgen en Anloo ligt het brinkdorp Gieten. Het dorp is kleinschalig maar heeft een centrumfunctie in de regio met gezellige restaurants en winkels.

Aan de rand van het dorp, aan een lommerrijke laan, bevind zich de het vakantie huisje van Simon Vroemen. Het betreft en geheel vrijstaand rietgedekt huisje voorzien van alle basale gemakken en met veel privacy ten opzichte van de hoofdwoning. Het huisje is omgeven door een eigen grasveldje met fruitbomen.

Binnen is centrale verwarming, televisie, radio en CD speler en een volledig uitgerust keukentje met waterkoker, koffiemachine, koelkastje, oven en magnetron en 2-pitskookstel. De aangrenzende badkamer heeft een douche en toilet. De slaapzolder boven biedt ruimte aan 3-4 personen en heeft kleine raampjes naar buiten.Voor 4 personen is het wellicht klein, maar indien een eigen matrasje meegenomen wordt is er op de slaapzolder zeker plaats voor.

Het huisje wordt aangeboden als accomodatie zonder ontbijt. U dient zelf beddegoed en handdoeken mee te nemen (eenpersoons bedden die tegen elkaar geschoven zijn), maar dekbedden zonder overtrek en kussens liggen klaar. Ook dient het huisje als U weggaat schoongemaakt te worden. Met de verlaagde prijs is hiermee rekening gehouden. Omdat het huisje door de gasten zelf schoongehouden wordt kan het, afhankelijk van Uw eisen, wellicht wenselijk zijn bij aankomst ook nog even schoon te maken, zodat het huisje aan U eigen eisen voldoet.

Ik maak U erop attent dat het huisje beneden 14 vierkante meter groot is en boven ook. Op de foto's lijkt het soms wat groter dan in werkelijkheid! Wij hopen dat het knusse karakter van dit huisje u aanspreekt.

Prijzen zijn voor de hele accomodatie (dus niet per persoon) per nacht:
55 Euro - nachten van vrijdag t/m zondag.
40 Euro - nachten van maandag t/m donderdag.
Bij boekingen vanaf 7 nachten geldt een extra korting van 5%: weekprijs dus 309 Euro.
Bij boekingen voor 2 of 3 weken geldt weer een hogere korting: per 2 weken dus 585 Euro.

Uw boeking wordt pas definitief indien het verschuldigde bedrag vooraf betaald is. Ik wens U heel veel rust en plezier toe in het prachtige Drenthe!